Bezoek aan Shangrila Home Acoustics
Bezoek aan Shangrila Home Acoustics

Bezoek aan Shangrila Home Acoustics

Tijdens mijn beklimming van Ama Dablam heb ik kans gezien om Shangrila Home kort te leren kennen. Dit heeft ook gemaakt dat ik hun mooie project extra in het daglicht wou zetten met mijn expeditie. Hun event Shangrila Home Acoustics voorbije zaterdag was dan voor mij ook de perfecte gelegenheid om hun even in persoon te leren kennen.

Ze hadden het weer echt mee, wat het een zeer leuk festival maakte. Goede muziek, lekkere frietjes en aangenaam gezelschap maakte dat ik een zeer goed beeld kreeg van de organisatie. Toffe mensen met het hart op de juiste plaats. Ook heb ik kennis kunnen maken met Wim De Becker, de man die momenteel het project leid. Hij zal aanwezig zijn in Nepal als ik daar ben, dus ik hoop de kans te hebben daar af te spreken om de nieuwe locatie te kunnen zien. Maar die zal wat afhangen hoe de expeditie verloopt.

Kennismaking met Wim De Becker, de man die Shangrila Home leid.

.

Op dit moment heb ik reeds 655 euro kunnen ophalen voor dit mooie project, maar ik hoop toch oprecht dat dit veel meer mag worden. Elke euro dat je schenkt gaat rechtstreeks naar de kinderen daar in Nepal. Dus ik hoop op jullie massale steun, dit zou mijn beklimming een extra steun geven. Steunen kan door u te melden op volgend formulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLNederlands